Pohja 1: 

-           4 munaa

-          1½ dl sokeria

-          ¾ dl perunajauhoja

-          1 dl vehnäjauhoja

Pohja 2:

-          3 munaaa

-          1 ¼ dl sokeria

-          4 rkl perunajauhoja

-          ¾  dl vehnäjauhoja

-          1 tl leivinjauhetta

Kostutukseen:

-          2dl appelsiinimehua

Täytteet:

-          3 dl omenamarmeladia

-          2 ps Blå Band Valkosuklaa nougat moussea. Tee mousse  pussin ohjeen mukaan.

Koristeluun:

-          7 dl Vispikermaa

-          elintarvikeväriä (halutut värit)

-          Marsipaania tarpeen mukaan (halutut värit)

Tee pohjat erikseen alaosa (pohja1) ja yläosa (pohja2).

Vaahdota munat ja sokeri (taikinaisessa 3l). Yhdistä kuivat ainekset keskenään (sirotin mitassa) ja lisää ne siivilöiden muna- sokerivaahtoon. Kaada taikina pyöreään silikonivuokaan ja paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla n. 40 min. Halkaise jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan leipäveitsellä ja kostuta kakkulevyt appelsiinimehulla. Levitä omenamarmeladi kullekin kakkulevylle tämän jälkeen levitä valkosuklaa nougat mousse marmeladin päälle.  Tämän jälkeen aseta pienemmän kakkupohjan alimmainen taso ison päälle ja laita täytteet edellä mainitun ohjeen mukaan.

Vaahdota vispikerma ja lisää haluttu elintarvikeväri sekaan värin ohjeen mukaan. Levitä kermavaahto kakulle ja koristele kakku marsipaanikoristein ja kermavaahdolla. Pursottamiseen voi käyttää  B- to -B pursotinta.

Marsipaanikoristeet voi tehdä itse etukäteen niin, että ne ehtivät kuivua. Käytä hyväksesi silikonileivinalustaa,  B-to-B kaulinta ja B-to-B pienen kaulimen lusikkaosaa.